Veras Verden på Hesede Hovedgård 

Veras Verden er en unik inspiration og oplevelse for alle, der sætter pris på design, delikatesser, brugskunst og interiør.

Det nemmeste ville være at kalde Veras Verden en livsstilsbutik, men den er så meget mere.

Vera er vores skønne regnbuebarn, og alle varer i butikken repræsenterer værdier, som vi ønsker, at både Veras verden og alle andre børns verden bygges på nu og fremover.

Varerne i Veras Verden er valgt ud fra værdier som fair trade,  stoltheden ved godt håndværk, venskaber, mangfoldighed, passion, nærhed, høj kvalitet, godt design og bæredygtighed.

En meget stor del af produkterne i Veras Verden finder du kun hos os og ingen andre steder i Danmark. De fleste producenter har vi selv fundet og besøgt på vores rejser i udlandet.

Veras Verden mikser åbne døre mod verden med kærligheden til det nære.Ud over vores internationale kvalitetsprodukter finder du derfor særligt udvalgte varer, som er fremstillet helt lokalt.

Vi er langt fra de eneste i vores nabolag, der lægger vægt på kvalitet og design i alt, hvad vi gør. Naturen omkring Veras Verden er inspiration for mange kreative, passionerede kunsthåndværkere og producenter af delikatesser.

Oplev Veras Verden i webshoppen og i vores fysiske butik på Sydsjælland, en lille times kørsel syd for København.

Forkæl dig selv og dine gæster med en udflugt til vores butik, og kombiner turen med flere unikke oplevelser ved at besøge de populære attraktioner Skovtårnet på Camp Adventure og Gisselfeld Kloster, som er vores naboer.

Kommer du én gang, så ses vi sikkert igen.

 

Velkommen til Veras Verden

Nicolaj, Jimmi og Vera